Over ons

European Payment Solutions B.V.

In het kort wie we zijn,
European Payment Solutions B.V. is een aanbieder van innovatieve betaalproducten en is een leider op het gebied van marketing, distributie en verkoop van de Prepaid (her-oplaadbare) Mastercard® voor algemeen gebruik door consumenten en bedrijven.

Onze missie is het ontwikkelen van prepaidproducten en -diensten, met als doel het toegankelijk maken van wereldwijd veilig en eenvoudig betalen voor iedereen zonder toegang tot, of behoefte aan een reguliere Mastercard® creditcard. Hierbij hebben we vooral oog voor de zakelijke markt.

Met een professioneel en toegewijd team van prepaid card experts zijn wij continue bezig met de ontwikkeling en verbetering van producten en diensten om elektronisch betalen voor iedereen eenvoudig en veilig te maken.

Bij European Payment Solutions staat de klant altijd centraal en is het leveren van een goede klantenservice dan ook onze prioriteit. Zo bieden wij als een van de weinige binnen de sector een Nederlandse klantenservice die gemakkelijk te bereiken is via bijv. onze online chat functie.

Contact

Do you have any questions? We are happy to help you!

Theft, lost card or forgotten PIN code?

Tel: 088-3334440 ( regular rate )

for EPS cardholders:

support@epscards.com

For new customers:

info@epscards.com