• EPS CARD - de nummer 1 prepaid Mastercard®!
  • European Payment Solutions
  • European Payment Solutions

De financiële oplossing voor uw particuliere uitgaven. Zowel zakelijk als particulier de makkelijkste financiële oplossing

Wat is de EPS Card?

De EPS Prepaid Mastercard® werkt als een gewone creditcard.
Met één verschil: u laadt zelf vooraf het saldo op de kaart. Zo houdt u altijd grip op uw geld.

dark and light

Hoe werkt het?

De EPS Card is een Prepaid Mastercard. U laadt de card op voor gebruik en geeft uit wat u op de card heeft staan*. Zorg dus altijd voor voldoende saldo op uw card. Dit kan gemakkelijk 24/7 via uw eigen My EPS account. Bij elke EPS Card Prepaid Mastercard zit namelijk een onlineaccount waarin u uw gegevens, transactiegeschiedenis en saldo kunt inzien. Ook vindt u hier de mogelijkheid de EPS Card op te laden. De card kan worden opgeladen via: iDEAL of een bankoverschrijving naar uw eigen EPS Card IBAN Nummer.

* In uitzonderingssituaties kan het voorkomen dat er een negatief saldo ontstaat. Bijv. het bedrag wat u aan het hotel moet betalen is hoger dan wat er is gereserveerd of een wisselkoers is veranderd, in die gevallen moet u het negatieve saldo direct aanvullen. Zie artikel 3.6-3.8 van de Algemene voorwaarden of de FAQ onder het kopje "Gebruik" bij "Negatief saldo" voor meer informatie.

EPS Card IBAN Nummer
Elke EPS Card Prepaid Mastercard wordt vergezeld door een IBAN Nummer waarmee u gemakkelijk de card kunt laden vanuit uw eigen bankomgeving. Stel bijv. een maandelijkse overschrijving in om nooit zonder saldo te zitten of laat u door uw klanten uitbetalen op uw EPS IBAN rekeningnummer.

Mastercard
Mastercard is een internationaal bekend A-merk met een uitstekende reputatie. De EPS Card Prepaid Mastercard wordt dan ook wereldwijd** geaccepteerd. Let op heeft u een basis card dan kunt u enkel gebruik maken van de card binnen Nederland, zowel voor u on- als offline aankopen. Wilt u de card wel in andere landen gebruiken? Upgrade dan uw EPS card. De EPS Card is 3 jaar lang geldig.

** U kunt de card niet gebruiken in gesanctioneerde landen (Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan, Syrië) en Japan. Tot slot is er beperkt gebruik toegestaan in Zuid-Amerika.

Contant geld opnemen
De functie om contant geld op te nemen kunt u open laten zetten door contact op te nemen met onze klantenservice. 

Plus Card
We kennen twee soorten consumentenkaarten. De EPS Card of EPS Plus Card. U kunt uw EPS Card bij ontvangst upgraden naar een EPS Card voor;

- hogere laadlimieten en
- meer oplaadopties,
- extra functies zoals:
 
fondsen delen met andere EPS Plus-kaarten, of
het laden van uw kaart via een creditcard
mogelijkheid om meer geld op te nemen van de geldautomaat
het gebruik van de kaart buiten Nederland

Kijk ook bij de veelgestelde vragen (FAQ) voor meer informatie over specifieke vragen.

Prijzen

Opladen

 

 

 

iDEAL

 

1,50%

min. €2,-

IBAN Bank overschrijving

 

1,50%

min. €2,-

Card 2 Card fondsen delen

 

 

 

Van EPS Plus Card naar EPS Plus Card geld versturen

 

1,50%

min. € 2,-

SMS van EPS Plus Card naar EPS Plus Card geld versturen

 

1,50% + €0,25

min.€ 2,-

Maximaal Card 2 Card transacties per maand

 

€ 500,- 

 

Limieten EPS Card (basis card)

 

 

 

Toegestane opgeslagen geldwaarde wat op uw card mag staan

 

€ 300,-

 

Max. saldo wat per maand mag worden uitgegeven om aankopen te doen 

 

€ 150,-

 

Max. limiet EPS Card  bij opname geldautomaat 

 

€ 50,- 

Dit is een limiet voor de algehele geldigheidsduur van de kaart

Gebruik EPS Card 

  Nederland  Zowel on- als offline aankopen
Limieten EPS Plus card      

Max. opladen per dag EPS Plus Card 

 

€ 4.500,-

2 x per dag

Balanslimiet EPS Plus Card 

 

€ 15.000,-

 

Max. limiet EPS Plus Card  bij opname geldautomaat

 

€ 250,-per dag

€1000,- Per maand

Gebruik EPS Plus Card    Wereldwijd* * Niet in gesanctioneerde landen (Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan, Syrië) en Japan.
Beperkt gebruik in Zuid-Amerika.

 

Heeft u een basis card en wilt u meer kunnen met uw card? Upgrade dan uw card. Log in uw account, klik in het linkermenu op "Mijn kaart upgraden".  Wij controleren uw ID en adres en dan kunt u gebruik maken van alle voordelen van een plus card!

Kijk voor meer prijzen in de Algemene Voorwaarden

Geloof ons niet op ons woord, kijk wat onze klanten zeggen:

Klantenservice

Veelgestelde vragen

EPS Cards beschikt ook over een FAQ oftewel ''Veelgestelde vragen'' pagina! Hier kunt u een overzicht van vaak voorkomende problemen zien, die gemakkelijk zelf zijn op te lossen! Wel zo gemakkelijk.

Annuleren

U kunt uw EPS (Plus) Card Prepaid Mastercard op elk gewenst moment annuleren. Zorg er wel voor dat u alle fees heeft voldaan. Stuur een e-mail naar support@epscards.com. Vermeld daarin uw naam, kaartnummer, geboortedatum en reden van opzegging. Uw kaart zal worden gesloten en u bent zelf verantwoordelijk voor de vernietiging van uw kaart.

Let op: maak wel eerst uw saldo op door deze (online) te besteden of het geld op te nemen bij een betaalautomaat. Terugstorten is ook mogelijk hiervoor wordt echter een fee in rekening gebracht van 1,5%.

Verloren of gestolen kaart

U kunt uw EPS (Plus) Card Prepaid Mastercard tijdelijk blokkeren om zo uw fondsen te beschermen. Als u de card terug heeft gevonden kunt u de tijdelijke blokkade ook zo weer verwijderen. Wij adviseren u dit goed te onthouden als u op reis bent.

Blokkeren: sms de tekst LOCK spatie de laatste 4 cijfers van uw EPS Card naar +31 (0)6 31 04 58 00

Deblokkeren: sms de tekst UNLOCK spatie de laatste 4 cijfers van uw EPS Card naar +31 (0)6 31 04 58 00

Neem vervolgens contact met ons op zodat we de nodige maatregelen kunnen nemen om te helpen voorkomen dat uw kaart misbruikt wordt en wij voor u een vervangende kaart kunnen regelen.

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder!